søndag 24. februar 2013

Ferdig - finished - finito

For en uke siden var jeg så godt i gang med å quilte ferdig Buggy Barn teppet, men så gikk jeg tom for quiltetråd... det verste var at det var ikke mye om å gjøre at jeg var ferdig, men det hadde sett fryktelig rart ut med et lite felt med annen tråd :-(
Redningen kom fra en quiltevenninde - tusen takk, Ann Karin!

Last week I was really focused on quilting my Buggy Barn quilt, but then I ran out of quilting thread... There was not much left to quilt, but it would have looked really strange with a small area with another coloured thread :-( My good friend Ann Karin came to the resque - thank you!

Som regel syr jeg lukkekanter med maskin, men denne gangen tenkte jeg at denne quilten var så fin at jeg ville sy med hånd. Ikke akkurat min favorittgreie...

Usually I sew the binding by machine, but this time I decided to sew by hand. This quilt was too nice to do it the quick way, even though hand sewing is not my favourite thing to do...

Jeg er ganske så fornøyd med fargevalget, og her synes også godt tråden. Den er jo som perfekt for dette prosjektet!

I am really happy with the colours, and on this image the thread is very visible. It is just perfect for this quilt!

Og slik ble quilten :-) Stolt og fornøyd :-)

And this is how the quilt turned out :-) I am proud and pleased :-)

Siste bilde er tatt bak kulissene - ikke alltid lett å fotografere med en vilter valp i nærheten. Og kvaliteten på bildet er ikke helt bra heller :-)

Behind the scenes - not easy to do photoshoot with a joyful puppy close by! And the quality of the photo is not good either.

5 kommentarer:

 1. Misunnelig på dine jevne quiltesting! Svein ser ut som dracula med den mørke "kappen" ;)

  SvarSlett
 2. For et utrolig fint teppe!! Nydelige farger også;) Dette kan du være stolt av, ja! Bra det ordnet seg med quiltetråd.

  SvarSlett
 3. Å, så nydelig teppe! Flotte farger, godt at det ordnet seg med tråden:)

  SvarSlett
 4. Det er alltid kjekt å ha venner med "backup lager", det har reddet mang en quiltedame:) Teppet ditt ble kjempelekkert fargene er nydelige!

  SvarSlett
 5. Magnifique !!! your quilt is splendid !!! You have very well worked !
  Florence

  SvarSlett